WIE BEN IK?

Altijd ben ik al bezig geweest met gezonde en lekkere voeding. Mede dankzij mijn ouders die mij en mijn zus pure en gezonde voeding voorschotelden. Na de geboorte van mijn eerste kind ben ik mij door haar allergieën verder gaan verdiepen in de invloed van voeding. Door haar voeding aan te passen verdwenen de klachten al snel.

Na mijn studie Sociale Wetenschappen ben ik lange tijd werkzaam geweest in de arbeidsintegratie en later in de kinderopvang. Door mijn werk in de kinderopvang zag ik vaak te dikke kinderen en kinderen die verslaafd waren aan zoet. In 2012 besloot ik de opleiding tot gewichtsconsulent te volgen en heb daarna ook de specialisatie 'kinderen' en 'emotie-eten' afgerond. Dit heeft in geresulteerd in Wijs met voeding! 

Vanaf 2012 begeleid ik met heel veel plezier volwassenen en kinderen naar een gezond voedingspatroon! 
Het maakt mij blij om te zien dat vaak al met een paar aanpassingen een goed resultaat bereikt kan worden.

Ik werk op locatie en bij mensen thuis in de regio Helmond. In je eigen omgeving werken we samen aan een nieuw voedings- en leefpatroon.

Ellen de Waal
Voedingscoach

INTERVIEW

Recent ben ik door omroep Helmond geinterviewd. Download hier het interview

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bespreken we jouw doelstelling, mijn werkwijze en het tarief.

KLIK voor een afspraak